menu
Reviews
Kathy D.
16/04/2021
Zoals steeds een vriendelijke ontvangst bij Annelies. Professionele behandeling in een rustige omgeving. Gezichtsbehandeling doet je huid opnieuw stralen. Altijd heel tevreden met het resultaat.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Kathy! Doet mij ontzettend veel plezier te lezen dat je heel tevreden bent! Een stralende huid én een tevreden klant, daar doe ik het voor!

Irene T.
08/04/2021
Een bezoek bij Annelies is altijd zeer professioneel en ontspannend. Ik kom altijd volledig relax buiten met een stralende huid. Met de juiste begeleiding van Annelies kan ik deze stralende huid ook tuis onderhouden. Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak bij Annelies.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Irene! Heel blij te horen dat je ontspannen en met een stralende huid naar huis gaat!

Vera T.
07/04/2021
Ik ben altijd heel tevreden over mijn behandeling en de verzorgingsproducten. Annelies is heel professioneel en straalt rust uit. Het ideaal ontspanningsmoment voor een Me-time. Top dame ! Een aanrader !
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Vera! Heel fijn te horen dat je heel tevreden bent!

Lieve M.
06/04/2021
Altijd zeer tevreden na een behandeling. Een verzorging bij Annelies is altijd professioneel en op een rustige manier. Na een verzorging zeg ik altijd "dat heeft deugd gedaan" en ga tevreden naar huis.
Antwoord van de handelaar:

Dankje Lieve! Heel fijn te horen dat je tevreden bent van de behandeling en er telkens van geniet!

Sabrina G.
06/04/2021
Heel vriendelijk ontvangen, deskundige uitleg gehad wat betreft mijn huid, de gezichtsbehandeling was goed uitgevoerd en ik was helemaal relax nadien, ook mede door de verwarmde ligzetel. Een echt aanrader als je je huid optimaal wil houden of herstellen!!
Antwoord van de handelaar:

Dankje Sabrina! Heel fijn te horen dat je helemaal ontspannen was na de behandeling!

Danique V.
09/02/2021
Heel tevreden met mijn behandeling! Tot binnenkort!
Kathy D.
19/03/2020
Het was een kado voor mijn mama die op een wolkske naar huis kwam. Ze heeft direct een ander afspraak gemaakt. Ik ga voor me zelf ook gaan
Veronique D.
30/12/2019
Hele fijne ervaring.
Patricia A.
15/11/2019
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat